About I.J.Film

 
I.J.Film producties is gericht op videoproducties en videografie. Wij gelover erin dat onze service voor u tot in de kleinste details wordt uitgewerkt zodat u zorgeloos kunt nagenieten van de mooiste dag van uw leven.

Our History

 

I.J.Film producties is opgestart begin jaren 80 als een filmmaatschappij voor concerten en evenementen en heeft jarenlang de optredens en behind-the-scenes gefilmd van de popsterren in het buitenland.

 

Vandaag de dag heeft I.J.Film de liefdeskoers genomen - er is niets mooier dan het filmen van de geboorte van een nieuw gezin. De eerste blik tussen bruid en haar bruidegom, de bruidsjurk, de prachtige bouquetten en versieringen en natuurlijk de ontroerende stappen aan de hand van papa naar het 'Ja'-woord.

Al deze romantische en prille momenten van de belangrijkste dag van jullie leven worden zorgvuldig gefilmd en in verschillende videofilms professioneel gemonteerd. Alles naar jullie wens - een korte clip, een video of een lange documentaire waar de gehele dag voorbij komt. Alles is mogelijk.

 

 

 

Our Expertise

 

Wij staan voor garant voor vooruitstreving, luxe en professionalisme.
 

Filmen is een passie en in dit beroep gaan wij ook met passie tot het uiterste! Voor al onze bruidsparen en zakelijke klanten.
Wij staan nooit stil maar leren en ontwikken verder uit wat gegarandeerd de mooiste filmpje oplevert en elke keer dat we een nieuwe productie maken - gaan we ervoor dat die beter wordt dan de vorige.

 

 

 

Our Commitment

 

Wij zijn er om jullie wensen te doen uitkomen.
 

Ook de wensen waarvan jullie niet wisten dat ze bestonden! Wij gaan tot het uiterste om jullie film zo mooi mogelijk te maken! En als we klaar zijn - dan gaan we nog een stukje verder. Altijd en voor iedereen!
Daarom staan we met zekerheid garant voor de allermooiste films en video's!